Är du en av oss?

Nu söker vi:

  • Fastighetsskötare
  • Servicemontör ventilation

 ….och till hösten kommer vi söka efter en styr- reglertekniker…. intresserad? kontakta: robin.sjolund@wiabservice.se

Vilka jobbar på WIAB?

Här jobbar människor med olika kompetenser, bakgrunder och personligheter, men det vi har gemensamt är ett genuint intresse och engagemang för teknik, våra kunder och varandra. Teknik och människor helt enkelt!

WIAB , som är ett personalägt bolag, har idag cirka 50 medarbetare med bred kunskap och erfarenhet inom energi- och installationsteknik. Våra tekniker är specialiserade inom värme, kyla, luft, styr och OVK, för att nämna några områden. Hos oss på WIAB har varje tekniker coh fastighetsskötare en helhetsförståelse som är avgörande för att leverera förstklassig installationsteknik. Vårt framgångsrika arbetssätt bygger på varje medarbetares kompetens och ansvarstagande. Som fastighetsskötare och tekniker hos WIAB arbetar du nära kunden och tar självständigt ansvar för att driva och slutföra uppdrag.

Vad förväntar vi oss av dig?

“Frihet under ansvar” är en central del av vårt arbetssätt på WIAB, vilket också bidrar till vår låga personalomsättning. Som medarbetare hos oss förväntas du ta stort eget ansvar för ditt arbete gentemot både kunder och kollegor. Du får stor frihet att planera och anpassa din egen arbetsdag på ett flexibelt sätt, med möjlighet att påverka din arbetstid så länge det inte påverkar kunder eller kollegor negativt. Det är ett arbetssätt som kräver disciplin men ger stor tillfredsställelse för den som trivs med frihet.

För att lyckas inom service hos oss tror vi att du har några års erfarenhet, så att du känner dig trygg i dina fackkunskaper. Vi ser också att du har god kommunikativ förmåga, lätt för att samarbeta och att du värdesätter kvalitet och goda kundrelationer.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start efter överenskommelse. Vi sitter i fina lokaler på Voltavägen 17 i Bromma (HK) och i Nacka, men har kunder i hela Storstockholm.

För mer information om Fastighetsskötartjänsten, kontakta Fredrik Hansson, 08-557 633 88 fredrik.hansson@wiabservice.se

För mer information om Ventilationstjänsten, kontakta Patrik Billing,    08-557 633 77 patrik.billing@wiabservice.se

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team på WIAB!