Kunskap & kvalitet

Service och jour

Vi har jobbat med serviceavtal sedan 60-talet och sköter idag service och jour åt över 500 st fastighetsägare, offentliga verksamheter, stiftelser, bostadsrättsföreningar och skolor.

Läs mer

Kyla

Med vår erfarenhet, kompetens och helhetssyn har vi möjligghet att presentera bra lösningar vid installation och service.

Läs mer

Värmepumpar

Vi installerar & servar värmepumpar. WIAB har lång erfarenhet av både projektering, installation och utredningar av värmepumpsanläggningar.

Läs mer

Värme och Rör

WIAB jobbar både med traditionella reparationer åt bostadsrättsföreningar till komplicerade installationer av energisystem.

Läs mer

Ventilation

Vad det gäller all installationsteknik är helhetssyn och enkelhet våra honnörsord. Det gäller naturligtvis även ventilation.

Läs mer

El

Vi erbjuder felsökning, ombyggnader, justeringar i automatikskåp. Vi utför även elinstallationer i samband med övriga installationer.

Läs mer

Styr och regler

Vid ombyggnader och anpassningar erbjuder vi kompletta lösningar anpassade efter dina behov. Som alltid lägger vi stor vikt vid helhetssyn och enkelhet.

Läs mer

Besiktning / OVK

Vi hjälper er gärna med OVK-besiktningar och energideklarationer. Vi erbjuder även entreprenadbesiktningar inom VVS och styr.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Våra fastighetsskötare jobbar med rondering/tillsyn, både invändigt och utvändigt. I arbetsuppgifterna ingår att byta lampor, ändra namnskyltar, rengöra filter i tvättstugan, smörja dörrar, byta portkod m.m.

Läs mer

Teknisk Förvaltning

Vi hjälper er gärna med teknisk förvaltning. Vår tekniska förvaltare jobbar tätt tillsammans med våra tekniker, fastighetsskötare och konsulter.

Läs mer